Home Forums Community Forum YouTube block displaying insecure videos using http instead of https

Only users with a registered purchase of Avada can post to the community forum. Please register your purchase here.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • MedicinebyDesign
    Participant
    Post count: 1

    I’m using the YouTube block on a number of pages & with each one I’m seeing Console Errors saying:

    A cookie associated with a cross-site resource at <URL> was set without theSameSiteattribute. A future release of Chrome will only deliver cookies with cross-site requests if they are set withSameSite=NoneandSecure. You can review cookies in developer tools under Application>Storage>Cookies and see more details at <URL> and <URL>.

    &

    A cookie associated with a resource at http://youtube.com/ was set withSameSite=Nonebut withoutSecure. A future release of Chrome will only deliver cookies markedSameSite=Noneif they are also markedSecure. You can review cookies in developer tools under Application>Storage>Cookies and see more details at https://www.chromestatus.com/feature/5633521622188032.

    The YouTube block is linking to the insecure version of the videos on my pages. How can I fix this?
    I’ve also seen warnings that Chrome will start flagging these pages as insecure starting in February 2020.

    mykita
    Participant
    Post count: 1

    We’re having the same problem

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Only users with a registered purchase of Avada can post to the community forum. Please register your purchase here.