Home Forums Community Forum Updated Avada and parts of my web page have disappeared?

Only users with a registered purchase of Avada can post to the community forum. Please register your purchase here.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
  • Author
    Posts
  • alasteve
    Participant
    Post count: 4

    So I updated to the latest version of Avada and various things have disappeared on the front end pages. For example, https://eurochrie.org/our-team/ there’s no images of members or associated text (name/position) appearing, just blank areas – if you look on mobile they appear? I haven’t changed visibility options, there are elements missing on other pages too. What has caused this??!

    alasteve
    Participant
    Post count: 4

    I’ve restored a previous version so it’s all working ok now – still curious

    n_n
    Participant
    Post count: 16

    I updated client site just now and huge parts of the site went blank. Same story each time there is an update!!!

    Franticly searching for the cause revealed—> Any column/container with any applied Animation won’t show up. I had to go throgh the entire website and turn animation to none on all effected columns etc!!!!!

    Someone on another thread said that 7.0.1 fixes this but I don’t see any difference in my case!

    I am not updating other client sites unless I am sure.

    Ammar. S
    Keymaster
    Post count: 1572

    Hello @n_n

    Please open a support ticket regarding the issue you are facing as you have a valid support and our team will get back to you as soon as possible.

    Click Here To Create An Account & Get Avada Support

    Thanks

    -Ammar

    Mailaservizi
    Participant
    Post count: 4

    Hi

    I’ve same problem on my site http://www.dancemarketing.it, after upgrade some part don’t work.

    Can you help me pls?

    Ammar. S
    Keymaster
    Post count: 1572

    Hello @Mailaservizi

    Which part exactly? I have checked your site and there is no issue for me there, can you please clear your browser cache and check again once?

    Thanks

    Mailaservizi
    Participant
    Post count: 4

    All parts with some effects don’t work.

    For example, when you see big book on the right this part have an effect that I can’t see also after I cleaned my cache, in “MISSION” column I can’t see also the icons in the middle.

    When I open Avada Live everything is ok but when open my website on interne is not.

    Thank you for your help 😉

    Ammar. S
    Keymaster
    Post count: 1572

    Hello @mailaservizi

    I am sending you an email on the address associated with the account, please check it and get back to me there.

    Thanks

    -Ammar

    Mailaservizi
    Participant
    Post count: 4

    ok, I’m waiting you email. Thanks

    Ammar. S
    Keymaster
    Post count: 1572

    Hello There
    You should have gotten it already 🙂

    Thanks

    Flaferreira
    Participant
    Post count: 2

    I am having the same issue. The content is there, and it shows op on the live builder, but not on the actual site.

    Ammar. S
    Keymaster
    Post count: 1572

    Hello

    I see you have already opened up a support ticket with our team and it has just been replied, please check our team response there.

    Thanks

    -Ammar

    CervezaDeVida
    Participant
    Post count: 1

    i have the same problem, i restored the older version, but everytime i try to update the avada theme i see all white

    john.debenedette@gmail.com
    Participant
    Post count: 2

    I have the same problem – anybody know what to do?
    https://gogotech.co

    john.debenedette@gmail.com
    Participant
    Post count: 2

    added this custom CSS to fix

    .fusion-animated{

    visibility: visible !important;

    }

    to overcome this

    share.getcloudapp.com/NQurOGl9

    now complete pages load…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
Only users with a registered purchase of Avada can post to the community forum. Please register your purchase here.