Avada Forums Community Forum Update 6.0.2 and latest patch #417119 broke my website

Tagged: 

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • Author
    Posts
  • magdalion
    Participant
    Post count: 2

    Hi,

    Update 6.0.2 and latest patch #417119 – I am updating all plugins and theme as soon as the new updates arrive. I updated the to the latest Avada update and latest patch and web site is broken now. http://banovici.gov.ba

    PraxisFischer
    Participant
    Post count: 1

    Same here, 4 Websites show the same error: Menu Style is completely gone, menu now shows up twice on the left side instead once on top, layerslider not loading… example: mafait.de

    Ammar. S
    Keymaster
    Post count: 2244

    Hello Guys

    Our developers are looking into this issue right now, for the moment can I suggest you to please completely reinstall Avada and Fusion Core + Fusion Builder plugin once again and check, you can download a fresh copy of Avada from your ThemeForest account and follow the instructions here => https://theme-fusion.com/documentation/avada/install-update/how-to-update-avada-via-wordpress-video/

    Thanks

    -Ammar

    soule
    Participant
    Post count: 2

    I can confirm the same for my site…
    Menu is all messed up with it showing the mobile menu too!
    Frustrating to have to install the theme again followed by the plugins.

    elsa
    Participant
    Post count: 2

    Same here- my site is broken after updating to Avada 6.0.2 and applying the second patch.

    Michael
    Keymaster
    Post count: 684

    @soule & @elsa

    You have Grandfathered support, please create a support ticket here so that we can assist you > https://theme-fusion.com/support/submit-a-ticket/

    Thank you kindly

    master-design
    Participant
    Post count: 5

    I also have the same error after the update to Avada 6.0.2

    Ammar. S
    Keymaster
    Post count: 2244

    Hello @Master-design

    I have sent you an email, please check your account registered with the support for further solution to this issue.

    Thanks

    -Ammar

    master-design
    Participant
    Post count: 5

    Ammar.S I have updated the files sent by mail but the error persists on my website

    master-design
    Participant
    Post count: 5

    I think the error is the following patch #417100
    Fixes search input styling in Safari.

    Ammar. S
    Keymaster
    Post count: 2244

    Hello @master-design

    Please respond back to me on the email with your complete site details.

    Thanks

    Ammar. S
    Keymaster
    Post count: 2244

    Hello Everyone!

    UPDATE: This issue has been fixed, for anyone else facing this simply reapply both the patches for 6.0.2 and you should be good to go.

    Thanks

    meldgaardmarketing
    Participant
    Post count: 4

    Fixed – after running the patches several times the site finally updated – phew.

    elsa
    Participant
    Post count: 2

    I sent a supply ticket and the issue has been fixed immediately. Thank you very much for your quick help!

    Ammar. S
    Keymaster
    Post count: 2244

    Hello @meldgaardmarketing

    Your site is coming up all fine and good for me on the provided URL => https://d.pr/free/i/QLWw28
    Please clear your cache and check again, also check from another 3rd party browser once?

    @else

    Glad to hear we could assist you with the issue.

    Thanks

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.