Avada Forums Community Forum Sticky header stopped working after latest updates/patch

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • grahambakerphotography
    Participant
    Post count: 1

    My sticky headers have stopped working since the last update??

    Anyone else having this??

    bizzyfizzy
    Participant
    Post count: 2

    Not just me then.

    Sticky header has stopped working on some pages but on others it has remained sticky.

    arcamedia
    Participant
    Post count: 2

    yes I too am having this with latest version had problem in 5.8 and still have it in 5.8.1. Any work arounds on this issue?

    Michael C
    Keymaster
    Post count: 549

    Hi bizzyfizzy and arcamedia. You both have support. For assistance please create a support ticket – https://theme-fusion.com/support/submit-a-ticket/

    Please also ensure you have cleared all caches and checked for JS errors. If the sticky header is not showing then it will likely mean there is a JS error on the page. For example from a third party plugin or due to cache needing cleared.

    arcamedia
    Participant
    Post count: 2

    I tried clearing my cache locally. Clearing the fusion caches. Disabled a caching plugin we use. Even updated to 5.8.2 of avada that you just released. Still has issue for me and client (so not just me seeing it). Tested on a few machines as well. Issue persists and only on some pages not others that seem identical. Got no custom JS on site either. Lastly I did put in a ticket and am waiting on a response. thanks!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.