Avada Forums Community Forum Layerslider not displaying images

Tagged: 

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • loolindley
    Participant
    Post count: 2

    Hi, I noticed that on my homepage Layerslider isn’t displaying the slider. *some* of the words and images are displayed, but most of them aren’t. It was working a few days ago, so I’m not sure what’s changed. Any ideas?
    My website is http://www.todyefor.co.uk

    Thanks in advance,

    Loo

    Michael
    Keymaster
    Post count: 715

    Hi @loolindley

    Checking the console I can see all of the images in situ, however, you need to cleqr your caches. Also double check by disabling Jetpack, this should make all the images visible again.

    If you need further assistance or have any further questions, please create a support ticket using the link below and our support team will gladly assist you

    Click Here To Get Avada Support

    We look forward to helping you!

    Thank you kindly

    Oscar3
    Participant
    Post count: 1

    I had the same problem. My problem was with Jetpack after disabling it I enabled it and then found out the issue seems to be with jetpack setting > Performance & speed > Enable Lazy Loading for images (off) then my slider images came back.
    Hope this helps

    loolindley
    Participant
    Post count: 2

    Oscar3, that worked! Thank you both so much for your advice.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.