Home Forums Community Forum icon don’t appear

Tagged: 

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • jeronimo89
    Participant
    Post count: 4

    I have avada 7.4.1
    wordpress 5.8
    Avada builder 3.2.1

    all the icon don’t appear and a square appear.
    if i do the update of avada builder, a lot of fonctionnality desappear (the Related projects for exemple)
    all the icon come back so.
    do you have the same problem ?
    Thanks for your return
    Jérôme

    Ammar. S
    Keymaster
    Post count: 1799

    Hello There

    Please make sure of some things in this case.

    1. That you have enabled the Font Awesome from Avada > Global Options > Advanced > Theme Features Tab and the required font subsets are selected.

    2. Please check that you have the element enabled from Avada > Dashboard > Builder Settings Tab and the icons element is enabled.

    3. Please make sure that icons are not being blocked because of wrong SSL settings which you can check by simply inspecting the console.

    Thanks

    -Ammar

    jeronimo89
    Participant
    Post count: 4

    Hello Amar
    i look after the 3 points and all is right.
    When i done the upgrade i have the icon but my website have a lot sof different problems. So i don’t do the update
    the adress : https://www.via-essorr.com/
    for sample on the slider of this page there isn’t arrows on left and right of the images
    https://www.via-essorr.com/realisation/convention-hybride-vinci-facilities-idf-250-personnes-connectees/
    Thanks a lot
    Jérôme

    jeronimo89
    Participant
    Post count: 4

    Hello Amar
    can you see my problem to solve it please.
    When the new update will be gone ?
    Best regards
    Jérôme

    Ammar. S
    Keymaster
    Post count: 1799

    Hello @jeronimo89

    I can see the issue and there is no error in console for me, can you please check your email in this case associated with this account.

    Thanks

    -Ammar

    jeronimo89
    Participant
    Post count: 4

    Hello Ammar
    the email is right in this case associated with this account.
    When i install the update the icons come back but some part of the graphics weren’t there.
    So it’s can be the email.
    Best regards

    Jérôme

    Ammar. S
    Keymaster
    Post count: 1799

    Hello Jerome

    My apologies, what I meant is that I have sent you an email so we can check on this issue 🙂

    Thanks

    -Ammar

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.