Avada Forums Community Forum Header disappeared after working with Polylang

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • MVTS
    Participant
    Post count: 2

    Hello everyone,

    I am currently trying to create an English version of my French website (mvtranslation.com).

    To create the French version of the website, I used the Avada Accountant template (or layout?).
    Everything was fine until I tried to build an English version of the website using Polylang.

    At some point, I wanted to copy/paste the content of my header (Header FR) into another one called Header EN which I would have used for the English version, of course.

    That’s were I probably did something stupid and now the header is not displayed on my French website…

    I tried to restore a previous version of the website, but it had no effect whatsoever (and I don’t understand why).

    Even after restoration, the content of the Edit Section/Text window reads as follow:

    [fusion_builder_container type="flex" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" menu_anchor="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" background_color="" background_image="" background_position="center center" background_repeat="no-repeat" fade="no" background_parallax="none" parallax_speed="0.3" video_mp4="" video_webm="" video_ogv="" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_loop="yes" video_mute="yes" overlay_color="" video_preview_image="" border_color="" border_style="solid" padding_top="" padding_bottom="" padding_left="" padding_right=""][fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" layout="1_1" background_position="left top" background_color="" border_color="" border_style="solid" border_position="all" spacing="yes" background_image="" background_repeat="no-repeat" padding_top="" padding_right="" padding_bottom="" padding_left="" margin_top="0px" margin_bottom="0px" class="" id="" animation_type="" animation_speed="0.3" animation_direction="left" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" center_content="no" last="true" min_height="" hover_type="none" link="" border_sizes_top="" border_sizes_bottom="" border_sizes_left="" border_sizes_right="" first="true"][fusion_text][/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

    Can anyone help me?

    MVTS
    Participant
    Post count: 2

    This post can be closed. I did not think of restoring the database. Just did it and it worked fine.

    Ammar. S
    Keymaster
    Post count: 2546

    Hello @MVTS

    Glad to hear you have worked this out 🙂
    have a good day!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.