Avada Forums Community Forum Counter Boxes Won't Animate

Tagged: 

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • lmrhine
    Participant
    Post count: 1

    Hi ,
    I have set up everything for my counter boxes and the numbers remain at 0 and do not count up to the number I set. Is there a default that I am missing somewhere?

    Ben2522
    Participant
    Post count: 3

    Hi, I am also having the same issue so I don’t think its you. Did you find a solution? Nothing anywhere on this…
    Thanks

    Ben2522
    Participant
    Post count: 3

    this came up in google inspect element errors

    Uncaught TypeError: jQuery.waypoints is not a function
    at Object.start (avada-fusion-slider.js?ver=1:1)
    at jquery.flexslider.js?ver=2.2.2:1
    fusion-waypoints.js?ver=1:1 Uncaught TypeError: jQuery.waypoints is not a function
    at fusion-waypoints.js?ver=1:1

    Michael
    Keymaster
    Post count: 748

    Hi @ben2522

    Your issue will not be the same. Are you running the Beaver Builder plugin? This error has “Uncaught TypeError: jQuery.waypoints is not a function” has come up before with that 3rd party plugin. If you are not, please diable all 3rd party plugins (excluding Fusion Builder and Fusion Core) and then check your site again

    If you need further assistance or have any further questions, please create a support ticket using the link below and our support team will gladly assist you

    Click Here To Get Avada Support

    Thank you kindly

    Ben2522
    Participant
    Post count: 3

    hi, I only have the plugins enabled that came with the theme. Nothing else. Also I dont have any support coverage as I dont have budget for that.

    Thanks anyway.

    Michael
    Keymaster
    Post count: 748

    Hi @ben2522

    Send your info to support@theme-fusion and we will check the site, something else will be at play. Please include reference to this forum thread so that I can identify you.

    Thank you kindly

    migtech
    Participant
    Post count: 2

    What was the resolution here? We are experiencing the same thing after a recent Avada update. Would love to resolve ourselves rather than give someone else permission to the site.

    Thank you.

    DerPatrick1234
    Participant
    Post count: 2

    I have a similar problem. All animations stopped working with chrome since the last avada update. Every other browser still works.

    XanthosY
    Participant
    Post count: 23

    I have the same problem as well! Any solution to this guys?

    monintimite
    Participant
    Post count: 1

    Hi,
    I am experiencing the same issue, on Chrome and Edge, after update to Avada 7.6. Have you solved it?

    brainaid
    Participant
    Post count: 1

    Anybody find a solution for this? It is also in my avada Theme that the counter-boxes stop working after a while and just work normaly when deleting the avada cache…. But this can not be the solution. Anybody have an idea?

    jd2
    Participant
    Post count: 1

    The counters work in live editor but does not work in published pages. This is a basic AVADA theme problem. Can we get a patch?

    lilbubba20
    Participant
    Post count: 1

    One of my sites has started to fail in the counter boxes also. Any fix yet?

    Michael
    Keymaster
    Post count: 748

    Hi @lilbubba20

    You have active support, and our support team does not provide support via the community forum. If you need assistance, please create a support ticket using the link below, and our support team will gladly assist you.

    Click Here To Get Avada Support

    Thank you kindly

    naeemcoza
    Participant
    Post count: 1

    *bump*

    Anyone ever got the solution here? experienced the same after upgrading to Avada 7.8 (was previously on 7.0 i think)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.