Avada Forums Community Forum Avada Update to 7.9.1 – After update all post are blank (just gray box)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • strati75
    Participant
    Post count: 1

    Hello
    I’m facing this problem after updating Avada.
    Disabled all the plugins do not solve the problem, neither updating them all; all except Polylang (if disabled it breaks the site)
    Changing the WP theme solves the problem.

    The issue: if I click on manu item that leads to a post page I can see just the header and nothing else.
    Same if I paste the url of the post page.
    If I load a page (not a post) the problem do not appear.

    Chorme dev shows just a problem with fb sdk js, but in both situations (page load or post load).

    On local I’ve cleared a post just to check if there’s something that create a conflict but even if I leave just the simple test the problem persists.

    Any suggestion? Do you need more info?

    Thanks!
    Davide

    kevgreek
    Participant
    Post count: 2

    I’m having the same problem after updating to 7.9.2. Were you able to find a fix?

    Ammar. S
    Keymaster
    Post count: 2551

    Hello Everyone

    This is not an issue with 791 or 792 so this needs to be checked, @kevgreek you do have a valid GrandFathered Support with us, can you please open a support ticket so our team can get back to you as soon as possible.

    Click Here to Get Avada Support

    Thanks

    -Ammar

    info@atyka.com
    Participant
    Post count: 1

    Hello,

    We have the same problem. Any news ?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.